Pançi Elektronik - Biomedikal Servis

Një vënd të posaçëm në shërbimet elektronike që ne mbulojmë zënë riparimet e pajisjeve elektronike mjekësore të imazherisë së kompjuterizuar si CT Scaner, pajisje të Rezonancës Magnetike, Pajisje të imazherisë me rreze - X, RO-Grafi dhe RO-Skopi. Servis riparim dhe kolaudim të pajisjeve ultrasound (Echo) të të gjitha markave dhe aplikacioneve, portative dhe stacionare. Servis për pajisjet elektronike të sallave të kujdesit intensiv dhe sallat e reanimacionit, si monitorë pacienti, pajisje Anestezie, pajisje ECG, Defibrilatorë dhe gjithçka tjetër. Në se jeni të interesuar për të blerë pajisje elektronike mjekësore, të reja apo të përdorura, para se të vendosni, kaloni të merrni edhe opinionin tonë. Ne nuk shesim pajisje mjekësore por mund t'ju rekomandojmë kompani serioze që operojnë në tregun e pajisjeve mjekësore prej vitesh me reputacion të shkëlqyer për pajisje të reja apo të përdorura.

BIOMEDIKAL

Riparime, shërbime, instalime, komisionime dhe kalibrime të pajisje elektronike të laboratorëve klinike e Bio-kimikë si Analizatorë Hematologjikë (Cell-Counter), Analizatorë Bio-kimikë, Analizatorë urine, pajisje Elektroforeze, Elektrolitmetra dhe Koagulometra, Mikroskopë, Inkubatorë Miksera Centrifuga etj. Për informacion, kërkesa pyetje dhe sugjerime apo çdo nevojë tjetër mos hezitoni të na kontaktoni. Pajisje të tjera që nuk përfshihen këtu gjithashtu jane objekt i shërbimeve tona. Për më tepër kontaktoni. . .

Ne ndihmojmë biznesin tuaj

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bio-inxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime tepër të arsyeshëm

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 18
  Janar

  PANÇI ELEKTRONIK

  U nënshkrua kontrata për suport Biomedikal dhe suport IT me DNS-Medikal.sh.p.k.