Pançi Elektronik, Kompjuter Servis

Shitje, servis suport dhe garanci për kompjuter dhe aksesorët kompjuterike, printera, skanera, ndërtim dhe konfigurim rrjeti, servis hardware dhe software dhe gjithçka tjetër të fushës kompjuterike. Shërbime speciale (data recovery & restore) kompjuterike për kompani të mëdha në raste dëmtimesh serioze të hard disqeve (HDD) nga tensioni ose nga viruset apo sulmet e hackerave. Ne ofrojmë programe kompjuterike të të gjitha fushave me çmime simbolike. Programet e fundit të paketës Adobe, Office apo Corel të regjistruara dhe të përditesuara.

Kompjuter Servis

Programe në gjuhen Shqipe, programe për bare dhe restorante, programe finance dhe biznesi, si dhe programe të thjeshta të programuara posaçërisht për nevojat e biznesit tuaj të çdo lloji.

Shërbime të posaçme për riparime, Instalime, programime dhe mirmbajtje të pajisjeve elektronike mjekësore të të gjitha llojeve dhe sherbimev, Pajisje ultrasound (ECHO), Pajisje radiologjie, pajisje kardiologjike, pajisje monitorimi, pajisje neurologjike, pajisje laboratori etj. Lexo më tepër. . .

Ne jemi kudo

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime tepër të arsyeshëm

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Përmbushet me sukses kontrata me DNS-Medikal.sh.p.k për Suport IT

 • 18
  Janar

  PANÇI ELEKTRONIK

  U nënshkrua kontrata për suport Biomedikal dhe suport IT me DNS-Medikal.sh.p.k.