Pançi Elektronik Servis

Nuk ka rëndësi çfarë pajisje elektronike përdorni, nuk ka rëndësi çfarë fushe i përkasin ato, nëse ato përbëhen nga elementë elektronikë atëherë ato jane subjekt i punës sonë. Sot të gjitha fushat e jetës dominohen nga elektronika, duke filluar që nga linjat e prodhimit me kontroll elektronik deri tek sistemet e kompjuterizuara të kontrollit dhe komandimit të pajisjeve, të gjitha këto jane subjekt i fushës së veprimtarisë sone. Bashkëpunimi me partnerët tanë ndërkombëtarë dhe suporti i tyre është një përparësi e padiskutueshme që ne të jemi me të vërtetë pjesë e suksesit të biznesit tuaj. Ne kemi zgjidhjen e duhur për ju në kohe rekord dhe me çmime të arsyeshme.

ELECTRONIKË

Zhvillimi i shkencës dhe teknologjisë, sot bazohet totalisht në fushën e elektronikës. Nuk ka fushë të biznesit që të mos përfshijë elektronikën dhe aplikacionet e saj. Ne jemi të angazhuar në këtë fushë duke ofruar sherbime të kompletuara me mjete dhe teknika bashkëkohore. Ne ofrojmë servis dhe suport duke gjetur zgjidhjen më të mirë për ju në kohën më të shkurtër, dhe kjo është me shumë interes për ju dhe biznesin tuaj, tek ne jeni të mirpritur. . .

Ne jemi kudo

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime tepër të arsyeshëm

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Përmbushet me sukses kontrata me DNS-Medikal.sh.p.k për Suport IT

 • 18
  Janar

  PANÇI ELEKTRONIK

  U nënshkrua kontrata për suport Biomedikal dhe suport IT me DNS-Medikal.sh.p.k.