Galeri Telekomunikacion

Kjo galeri është pjesë e eksperiencës time gjatë zbatimit të projektit për implementimin e teknologjisë MW-SDH në AMC, Albanian Mobile Communication, Tiranë. . .

Në punime përfshiheshin:

 1. Përgatitja dhe dizajni i rrjetit
 2. Instalimi i pajisjeve MW-SDH
 3. Montimi dhe kabllimi i aparaturave
 4. Testim dhe kommisioni i pajisjeve transmetuese

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime tepër të arsyeshëm

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Përmbushet me sukses kontrata me DNS-Medikal.sh.p.k për Suport IT

 • 18
  Janar

  PANÇI ELEKTRONIK

  U nënshkrua kontrata për suport Biomedikal dhe suport IT me DNS-Medikal.sh.p.k.