Tek ne do te gjeni nje sherbim me shume interes per problemet e internetit. Web-hosting vetem per 70 $ ne vit duke perfshire domain name falas me hapesire disku pa kufizim, me trafik mujor te pakufizuar, subdomain pa kufizim, adresa e-mail (POP dhe Web mail) pa kufizim, komandim dhe kontroll shume fleksibel me c-panel . . .

Serverat e hostimit qe do te mbajne faqen tuaj jane super bashkekohore me sisteme operative Linuks dhe Unix me te cilet sigurohet nje konfidencialitet perfekt per faqe interneti teper te sigurta.

Power Plan PLUS Includes :

e-Commerce Features includes :

Për klentet tanë që janë të interesuar vetëm për shërbimin web-host dhe që mund të mjaftohen vetëm me kaq, mund të përdorin programin e bazuar në server, Free web-Site Builder, i cili ju mundëson të ngrini një faqe interneti. Por nëse jeni të interesuar për faqe profesionale interaktive, ne gjithashtu ofrojmë këtë shërbim ne çmime tepër të arsyeshëm që mund të përballohet nga çdonjeri. Tek ne jeni të mirpritur. . . .

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime tepër të arsyeshëm

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Përmbushet me sukses kontrata me DNS-Medikal.sh.p.k për Suport IT

 • 18th
  JANUARY

  PANÇI ELECTRONIC

  Signed a contract with DNS-Medikal for Medical Engineering and IT Support.