Lidhje interesante që mund ti shfrytëzoni. . .

Në këtë faqe do të gjeni disa lidhje me faqe të tjera me shtrirje në mbarë botën për të cilat kemi menduar se janë me interes për plotësimin e imazhit të faqes sonë me profil elektronik. Në këtë aneks do të doja gjithashtu t'ju prezantoja mikun dhe shokun tim të ngushtë, Zotin Kosta Mpourouti nga Athina, inxhinier elektronik i angazhuar në shumë fusha të elektronikës. Ka qënë një periudhë e këndëshme që unë kam punuar me zotin Kosta për të cilën kam dëshirë ta bëj pubilike edhe në këtë hapësirë. Për më tepër shikoni faqen personale te tij ne kete adrese:

http://friends-site.freeservers.com/

Një faqe me një klub elektronik teper interesant mund të gjeni, në këtë link. ketu ka libra për studime elektronike, distributore te elementeve elektronikë skema elektronike të gatshme që mund ti përdorni etj. . .

Gjithçka që lidhet me kompjuterat dhe me sistemet operacionale mund te gjeni në këtë link

Për të apasionuarit pas sistemit LINUX ka informacion te bollshem në këtë link

Për të apasionuarit pas sistemit të operimit Apple ka informacione në ketë link.

Një portal i plotë për lidhjet Shqiptare në intrnet ndodhet në këtë link.

Të nderuar Vizitorë! Ne këtu kemi pasqyruar disa lidhje interesante që ne mendojmë se ju ndihmojnë në fushën e Elektronikes por shume lidhje te tjera ju mund te gjeni duke kaluar link pas linku. Kjo nuk do të thotë se ju jeni te autorizuar të shfrytëzoni përmbajtjen e këtyre faqeve . Nëse do të gjeni diçka që mund tju interesojë në këto lidhje jeni të lutur të kontaktoni më pronarët legjitimë të faqeve respektive. Ne nuk mbajmë përgjegjsi nëse dikush ju kërkon llogari për shfrytëzim e përmbajtjes së këtyre lidhjeve. Një faqe interesante me skripte është në këtë lidhje këtu. Dhe diçka interesante për web-site building është në këtë lidhjen ketu. Pra këto ishin lidhjet që rekomandojmë ne, por nëse ju keni ndonjë lidhje interesante, jeni të mirpritur të na i sugjeroni dhe ta publikojmë, për tu ardhur në ndihmë të apasionuarve pas elektronikës . . .

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime teper te arsyeshëm

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport ndërkombëtar . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Përmbushet me sukses kontrata me DNS-Medikal.sh.p.k për Suport IT

 • 18th
  JANUARY

  PANÇI ELECTRONIC

  Signed a contract with DNS-Medikal for Medical Engineering and IT Support.