Rruga Teodor Keko Nr 412, Tiranë
Na Pyesni: + 355 682 011 589

Kompjuter Servis

Kompjuter Servis

Computer Service

Shitje, servis suport dhe garanci për kompjuter dhe aksesorët kompjuterike, printera, skanera, ndërtim dhe konfigurim rrjeti, servis hardware dhe software dhe gjithçka tjetër të fushës kompjuterike. Shërbime speciale (data recovery & restore) kompjuterike për kompani të mëdha në raste dëmtimesh serioze të hard disqeve (HDD) nga tensioni ose nga viruset apo sulmet e hackerave. Ne ofrojmë programe kompjuterike të të gjitha fushave me çmime simbolike. Programet e fundit të paketës Adobe, Office apo Corel të regjistruara dhe të përditesuara..
Ne kemi gjithashtu një eksperiencë të gjatë në instalimin e infrastrukturës së rrjeteve kompjuterike, per biznese te medha dhe te vogla. . .

Ne ofrojmë shërbime rajtje dhe/ose rikuperim te dhenash.
Telecom

Ne vleresojme rendesine e te dhenave tuaja te biznesit. Nese per ndonje arsye ju keni humbur te dhena te rendesishme, ne jemi ketu per ti ri-gjetur ato dhe per ti ri-instaluar ne vendin ku ju i keni pasur edhe me pare. ne kemi programe specifike qe rikuperojne te dhenat nga HDD te demtuar apo nga fshirjet e pakjudesise.
Programe në gjuhen Shqipe, programe për bare dhe restorante, programe finance dhe biznesi, si dhe programe të thjeshta të programuara posaçërisht për nevojat e biznesit tuaj të çdo lloji.
PANÇI Electronic ofron sherbim te kompletuar per the gjitha specifikat e fushes kompjuterike, hardware upgrade, nderrime CPU, RAM, instalime formatime ri-rogramime, apo sherbime te rrjetit kompjuterik, konfigurim, instalim, testim dhe cdo procedure tjeter.

Telecom Service
Shërbimme të tjera në fushën e riparimeve kompjuterike
  • 1.Formatime, Instalim, testim, kalibrimn të sistemeve operative.
  • 2.Instalim, Software specifike dhe mjete te tjera sistemesh.
  • 3.Software update dhe Hardware Upgrade
  • 4.Instalim, testim, kolaudim të CSN (Circuit Switched network).
  • 5.Instalim, testim, kolaudim të procesoreve CPU.
  • 6.Instalim, testim, kolaudim të moduleve RAM etj.

lerni komentin tuaj

Adresa juaj e-mail nuk do te bëhet publike. Fushat e shënuara me * janë të domosdoshme