Zhvillimi i shkencës dhe teknologjisë, sot bazohet totalisht në fushën e elektronikës. Nuk ka fushë të biznesit që të mos përfshijë elektronikën dhe aplikacionet e saj. Ne jemi të angazhuar në këtë fushë duke ofruar sherbime të kompletuara me mjete dhe teknika bashkëkohore. Ne ofrojmë servis dhe suport duke gjetur zgjidhjen më të mirë për ju në kohën më të shkurtër, dhe kjo është me shumë interes për ju. Nuk ka rëndësi çfarë pajisje elektronike përdorni, Nuk ka rëndësi çfarë fushe i përket ajo, nëse ajo përbëhet nga elementë elektronikë atëherë ajo është subjekt i punës sonë. Sot të gjitha fushat e jetës dominohen nga elektronika, duke filluar që nga linjat e prodhimit me kontroll elektronik deri tek sistemet e kompjuterizuara të kontrollit dhe komandimit të pajisjeve, të gjitha këto jane subjekt i fushës së veprimtarisë sone. Bashkëpunimi me partnerët tanë ndërkombëtarë dhe suporti i tyre është një përparësi e padiskutueshme që ne të jemi me të vërtetë pjesë e suksesit të biznesit tuaj. Ne kemi gjithmonë zgjidhjen e duhur për ju. Nëse jeni të interesuar për shërbime kompjuterike apo shërbime interneti ju ftojme te shikoni faqen Host ne kete link. Lexo më tepër . . .

Programe në gjuhen Shqipe, programe për bare dhe restorante, programe finance dhe biznesi, si dhe programe të thjeshta të programuara posaçërisht për nevojat e biznesit tuaj të çdo lloji. Shitje, servis suport dhe garanci për kompjuter dhe aksesorët kompjuterike, printera, skanera, ndërtimë dhe konfigurim rrjeti, servis hardware dhe software dhe gjithçka tjetër të fushës kompjuterike. Shërbime speciale (data recovery & restore) kompjuteri për kompani të mëdha në raste dëmtimesh serioze të hard disqeve (HDD) nga tensioni ose nga viruset dhe sulmet e hackerave. Ne ofrojmë programe kompjuterike të të gjitha fushave me çmime simbolike. Programet e fundit të paketës Adobe, Office apo Corel të regjistruara dhe të përditesuara. Shërbime të posaçme për programim dhe ndërtim faqesh interneti si dhe shërbime Domain dhe host. Doni, të reklamoni aktivitetin tuaj të kompanisë apo biznes privat, në kohët që jetojmë nuk është më luks të kesh një faqe interneti. Tani ai është mjeti i parë dhe më efikas i reklamimit të biznesit. Ne ofrojmë ndërtim dhe konfigurim faqesh interneti me cilësi dhe shërbimin domain dhe Host me çmimet më të mira në treg. Lexoni më tepër . . .

Riparime, shërbime, instalime, Komisionime dhe kalibrime të pajisje elektronike të laboratorëve klinike e Bio-kimikë si Analizatorë Hematologjikë (Cell-Counter), Analizatorë Bio-kimikë, Analizatorë urine, pajisje Elektroforeze, Elektrolitmetra dhe Koagulometra, Mikroskopë, Inkubatorë Miksera Centrifuga etj. Për informacion, kërkesa pyetje dhe sugjerime apo çdo nevojë tjetër mos hezitoni të na kontaktoni. Pajisje të tjera që nuk përfshihen këtu gjithashtu jane objekt i shërbimeve tona. Për më tepër kontaktoni. Servis riparim dhe kolaudim të pajisjeve ultrasound (Echo) të të gjitha markave dhe aplikacioneve, portative dhe stacionare. Servis për pajisjet elektronike të sallave të kujdesit intensiv dhe sallat e reanimacionit, si monitorë pacienti, pajisje Anestezie, pajisje ECG, Defibrilatorë dhe gjithçka tjetër. Në se jeni të interesuar për të blerë pajisje elektronike mjekësore, të reja apo të përdorura, para se të vendosni kaloni të merrni edhe opinionin tonë. Ne nuk shesim pajisje mjekësore por mund t'ju rekomandojmë kompani serioze që operojnë në tregun e pajisjeve mjekësore prej vitesh me reputacion të shkëlqyer për pajisje të reja apo të përdorura. Lexo më tepër . . .

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime tepër të arsyeshëm. . .

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Përmbushet me sukses kontrata me DNS-Medikal.sh.p.k për Suport IT

 • 18
  Janar

  PANÇI ELEKTRONIK

  U nënshkrua kontrata për suport Biomedikal dhe suport IT me DNS-Medikal.sh.p.k.