Pançi Electronic Services

Ne ofrojmë gjithashtu shërbime telekomunikacioni, transmetim dhe shpërndarje të sinjalit të frekuencave super të larta me vale ultra të shkurtra, me fibra optike dhe kabllore për nevojat e kompanive të telefonisë celulare dhe asaj fikse. Instalime dhe komisionim të pajisjeve transmetuese dixhitale të telefonisë celulare the fikse si dhe pajisjet e transmetimeve televizive dhe ato kabllore. Instalim, programim, dhe komisionim të pajisjeve transmetuese dixhitale satelitore për video, foni, televizion dhe paketa komunikimi . . .

TELEKOMUNIKACION

Ne jemi kudo

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime tepër të arsyeshëm. . .

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Përmbushet me sukses kontrata me DNS-Medikal.sh.p.k për Suport IT

 • 18
  Janar

  PANÇI ELEKTRONIK

  U nënshkrua kontrata për suport Biomedikal dhe suport IT me DNS-Medikal.sh.p.k.