• PANÇI ELECTRONIC
  SERVICE

  Servis Elektronik sipas kërkesave tuaja, në Industri, Kompjuter, Telekomunikacion, Biomedikal etj ...

 • PANÇI ELECTRONIC
  Servis Biomedikal

  Servis, Riparime, Instalime, komisionime, testim dhe kalibrim të pajisjeve mjekësore.

 • PANÇI ELECTRONIC
  Kompjuter & Zgjidhje IT

  Servis Kompjuteri, Shërbime Hardware dhe Software, Rrjete, Programime, Web-dizain dhe shërbime Host. . .

ELEKTRONIKË

Riparime Elektronike Industriale

BIOMEDIKAL

Servis dhe suport pajisjesh mjekësore

WEB Host

Rrjete kompjuterike, Server & Host

Kontakt: 068 20 11 589; e-mail: info@panci-ectronic.com

Mirsevini Pançi Electronic

Keni në përdorim pajisje elektronike dhe diçka nuk shkon si duhet me pajisjet tuaja ?!

Mos u shqetsoni, ne jemi këtu për të gjetur zgjidhjen më të mirë për ju dhe biznesin tuaj. ne ofrojmë riparim-shërbime në fushën e elektronikës duke mbuluar një gamë të gjërë shërbimesh. Riparim-shërbime elektronike industriale, shërbime telekomunikacioni, shërbime kompjuteri, rrjete kompjuterike, dizenjim faqesh interneti si dhe zgjidhje host dhe domain.

Servis Biomedikal, Instalime, testime dhe kalibrime të pajisjeve elektronike mjekësore në spitale dhe klinika private . . .

Rreth nesh

Ne operojmë ne fushën e riparim-shërbimeve elektronike që nga viti 1989. Përvoja dhe eksperienca jone mbi 20-vjeçare në këtë fushë na bën të sigurt dhe të suksesshëm . . .

Me ne suksesi është i garantuar prandaj zgjidhni Pançi Elektronik si një partner të besueshëm. . .

Na zgjidhni ne !

Sepse, pa diskutim ne kemi shërbimin më të saktë dhe më të shpejtë.

Ne ofrojmë shërbime sipas standarteve ndërkombëtare me garanci dhe suport në vazhdimësi që klientët tanë të ngelen të kënaqur përgjithmonë.

Ne mbulojmë një gamë të gjërë të shërbimeve elektronike, kështuqë ne kemi zgjidhje për çdo problem në fushën e elektronikës.

Ne ofrojmë zgjidhjen më të mirë në kohen më të shkurtër pasi ne kemi një mbeshtetje të shkëlqyer nga partnerët tanë ndërkombëtarë. . .

Shërbime

 • Shërbim i dedikuar

  Zgjidhje specifike sipas rasteve specifike të klientëve.

 • Më te mirët në trgun Biomedikal

  Ne ofrojmë shërbime bioinxhinierike me nje staf të kualifikuar. . .

 • Web Dizain & Web Host

  Ne ofrojmë shërbime te cilësisë së lartë Web dizain dhe web Host me çmime teper te arsyeshëm

 • Shërbime totale në kohë rekord

  Ne shërbejme me një staf të kualifikuar dhe kemi suport perfekt nga partnerë ndërkombëtarë . . .

Arritjet e fundit
 • 12
  Qershor

  PANÇI Elektronik

  Ne kemi përmbushur me sukses kontratën me DNS-Medikal.sh.p.k për IT

 • 18
  Janar

  PANÇI ELEKTRONIK

  U nënshkrua kontrata për suport Biomedikal dhe suport IT me DNS-Medikal.sh.p.k.