Rruga Teodor Keko Nr 412, Tiranë
Na Pyesni: + 355 682 011 589

Rreth Nesh

Servis Elektronik dhe IT Bashkëkohor

Çfarë bëjmë ne

Ne bëjmë sherbim elektronik bashkëkohor sipas praktikave më moderne ndërkombëtare. Ne riparojmë panele elektronike industriale, telefona celularë, tableta dhe laptopë (riparime dhe upgrade. Vazhdoni të eksploroni faqen tonë të internetit dhe zbuloni që ne jemi më të mirët në këtë fushë.

Më shumë se 25+ vjet eksperiencë në servis elektronik kualitativ.

Ne shërbejmë me një staf të mirë-kualifikuar, me një eksperiencë të gjatë për një gamë të gjërë të riparimeve në pajisje elektronike sipas nevojave tuaja. Ne shërbejmë me sukses në këtë fushë që nga viti 1989.

Electronic service

Stafi ynë

Njihuni me ekspertët tanë për të zgjidhur problemin tuaj në pajisjet elektronike. Sejcili nga ne është specializuar në fushën përkatëse dhe gjithë stafi ynë përbën garancinë për servisin elektonik nga më modernët në Tiranë.

Ing Fredi Pançi
Ing Elektronik Fredi PANÇI
CEO & Themelues
Ing Ina Pançi
Ing. IT Ina PANÇI
Shefe e Deparatamentit IT
Ing Arjol Pançi
Ing. IT Arjol PANÇI
Inxhinier i Shkencave Kompjuterike
Kërkoni një konsultim falas
Merrni këshilla dhe gjeni zgjidhje për probleme të biznesit tuaj.
Kontaktoni me ne:
Rruga Teodor Keko, Astir, Tirana, Albania
(+355) 364-478
info@panci-electronic.com
Orë pune
E Hënë - E Premte 10:00 - 18:00
E Shtunë, E Djelë Pushim