Rruga Teodor Keko Nr 412, Tiranë
Na Pyesni: + 355 682 011 589

Kompjuter Servis

Kompjuter Servis

Computer Service

Shitje, servis suport dhe garanci për kompjuter dhe aksesorët kompjuterike, printera, skanera, ndërtim dhe konfigurim rrjeti, servis hardware dhe software dhe gjithçka tjetër të fushës kompjuterike. Shërbime speciale (data recovery & restore) kompjuterike për kompani të mëdha në raste dëmtimesh serioze të hard disqeve (HDD) nga tensioni ose nga viruset apo sulmet e hackerave. Ne ofrojmë programe kompjuterike të të gjitha fushave me çmime simbolike. Programet e fundit të paketës Adobe, Office apo Corel të regjistruara dhe të përditesuara..
Ne kemi gjithashtu një eksperiencë të gjatë në instalimin e infrastrukturës së rrjeteve kompjuterike, per biznese te medha dhe te vogla. . .

Ne ofrojmë shërbime ruajtje dhe/ose rikuperim të dhënash.
Telecom

Ne vlerësojme rëndesinë e të dhënave tuaja të biznesit. Nëse për ndonjë arsye ju keni humbur të dhëna të rëndësishme, ne jemi këtu për ti ri-gjetur ato dhe per ti ri-instaluar në vëndin ku ju i keni pasur më parë. Ne kemi programe specifike që rikuperojnë të dhënat nga HDD të dëmtuar apo nga fshirjet e pakjudesise.
Programe në gjuhen Shqipe, programe për bare dhe restorante, programe finance dhe biznesi, si dhe programe të thjeshta të programuara posaçërisht për nevojat e biznesit tuaj të çdo lloji.
PANÇI Electronic ofron shërbim të kompletuar për të gjitha specifikat e fushës kompjuterike, hardware upgrade, ndërrime CPU, RAM, instalime formatime ri-programime, apo shërbime të rrjetit kompjuterik, konfigurim, instalim, testim dhe çdo procedure tjetër.

Telecom Service
Shërbimme të tjera në fushën e riparimeve kompjuterike
  • 1.Formatime, Instalim, testim, kalibrimn të sistemeve operative.
  • 2.Instalim, Software specifike dhe mjete të tjera sistemesh.
  • 3.Software update dhe Hardware Upgrade
  • 4.Instalim, testim, kolaudim të CSN (Circuit Switched network).
  • 5.Instalim, testim, kolaudim të procesoreve CPU.
  • 6.Instalim, testim, kolaudim të moduleve RAM etj.

Lerni komentin tuaj

Adresa juaj e-mail nuk do te bëhet publike. Fushat e shënuara me * janë të domosdoshme