Rruga Teodor Keko Nr 412, Tiranë
Na Pyesni: + 355 682 011 589

Telekomunikacion

Telekomunikacion Servis

Telecom Service
Kategoria: Shërbime, Teknologji

PANÇI Elektronik, është zgjidhja e duhur për shërbimet e rrjetit telefonik, stacionar apo në lëvizje. Në këtë lloj shërbimi angazhimi jonë kryesor mbetet zgjerimi i rrjetit të telefonisë celulare, për kompanitë më të mëdha celulare në vënd, e jo vetëm, siç janë instaimi i transmetuesve dhe repertitorëve të frekuencave të larta të rrjeteve përkatëse.
Ne kemi gjithashtu një eksperiencë të gjatë në instalimin e infrastrukturës së telefonisë fikse apo celulare, si dhe në instalimin e antenave satelitore transmetuesve dhe repertitorëve lokalë etj. . .

Ne ofrojmë shërbime rrjeti INTRACOM për biznesin tuaj.
Telecom

Nëse ju mendoni për një rrjet intrakom në kompaninë tuaj, pikërisht ne jemi zgjidhja e problemit tuaj me çmime tepër të arsyeshme. Ne në PANÇI Elektronik bëjmë instalime testime dhe kalibrime të sistemeve telefonike dixhitale për kompani dhe biznese.
Zakonisht, sistemi INTRACOM integrohet në rrjetin kompjuterik të brëndshëm të kompanisë apo biznesit. Në këto kushte duhet të bëhet një studim paraprak për të aplikuar zgjidhjen më të mirë të mundshme që mund të aplikohet në kushtet specifike të një biznesi të caktuar. Ne ju sigurojme se do të gjejmë zgjidhjen më të mirë me çmimin më të mirë në treg.
PANÇI Electronic ofron një gamë të gjërë të aparateve telefonike te thjeshtë ose me veçri dhe specifikime të teknologjisë së lartë. Teknologjia Hi-Tech tani krijon mundesine e perdorimit te telefonave të zyrës me të gjitha karakteristikat e telefonise celulare, përfshi internet, mesazhe video-call, etj. Në raste të tilla rrjeti telefonik i brëndhsëm është i ndërthurur plotësisht me rrjetin e internetit në kompaninë tuaj.

Telecom Service
Shërbimme të tjera në fushën e telekomunikacionit
  • 1.Instalim, testim, kolaudim të rrjeteve MW SDH.
  • 2.Instalim, testim, kolaudim të guidave MW.
  • 3.Instalim, testim, kolaudim të transmetuesve MW SDH.
  • 4.Instalim, testim, kolaudim të CSN (Circuit Switched network).
  • 5.Instalim, testim, kolaudim të PSN (Packed switched Network).
  • 6.Instalim, testim, kolaudim të pajisjeve PSTN/ISDN, MSC, VLR 3G, SGSN, etj.

Lerni komentin tuaj

Adresa juaj e-mail nuk do te bëhet publike. Fushat e shënuara me * janë të domosdoshme