Rruga Teodor Keko Nr 412, Tiranë
Na Pyesni: + 355 682 011 589

Projekte 2019

Medical Equipment service

Një vënd të posaçëm në shërbimet elektronike që ne mbulojmë zënë riparimet e pajisjeve elektronike mjekësore të imazherisë së kompjuterizuar si CT Scaner, pajisje të Rezonancës Magnetike, Pajisje të imazherisë me rreze - X, RO-Grafi dhe RO-Skopi. Servis riparim dhe kolaudim të pajisjeve ultrasound (Echo) të të gjitha markave dhe aplikacioneve, portative dhe stacionare. Servis për pajisjet elektronike të sallave të kujdesit intensiv të reanimacionit, si monitorë pacienti, pajisje Anestezie, pajisje ECG, Defibrilatorë dhe gjithçka tjetër. Nëse jeni të interesuar për të blerë pajisje elektronike mjekësore, të reja apo të përdorura, para se të vendosni, kaloni të merrni edhe opinionin tonë. Ne nuk shesim pajisje mjekësore por mund t'ju rekomandojmë kompani serioze që operojnë në tregun e pajisjeve mjekësore prej vitesh që gëzojnë reputacion të shkëlqyer për pajisje të reja apo të përdorura . . .

Çfarë bëjmë konkretisht

Riparime, shërbime, instalime, komisionime dhe kalibrime të pajisje elektronike të laboratorëve klinike e Bio-kimikë si Analizatorë Hematologjikë (Cell-Counter), Analizatorë Bio-kimikë, Analizatorë urine, pajisje Elektroforeze, Elektrolitmetra dhe Koagulometra, Mikroskopë, Inkubatorë Miksera Centrifuga etj. Për informacion, kërkesa pyetje dhe sugjerime apo çdo nevojë tjetër mos hezitoni të na kontaktoni. Pajisje të tjera që nuk përfshihen këtu gjithashtu jane objekt i shërbimeve tona. Për më tepër kontaktoni. . .

Projektet tona të fundit