Rruga Teodor Keko Nr 412, Tiranë
Na Pyesni: + 355 682 011 589
Electronic Service
Data recovery
Upgrade
Servis Laptop
Duke filluar nga...
45 €
Më tepër
Riparim Kompjuteri
Duke filluar nga...
20 €
Më tepër
Printer Repair
Duke filluar nga...
80 €
Më tepër
Smartphone Repair
Duke filluar nga...
45 €
Më tepër

Pse të na zgjidhni ne

Disa nga Cilësitë tona

Ne jemi të shpejtë
Koha është flori, kjo është motoja jonë e punës. Ne shërbejmë pa vonesa të pajustifikuara. Koha kushton para
Pa kosto diagnostikimi
Nëse pajisja juaj nuk vlen të riparohet, nuk keni asnjë detyrim për të paguar. Tek ne nuk do të paguani për përcaktimin e defektit
6 Muaj Garanci
Çdo servis tek ne, ka 6 muaj garanci për riparimin e kryer, si dhe kontroll i plotë për gjithë pajisjen, Servisi pa garanci nuk ka kuptim.
Staf i kualifikuar
Ne ju shërbejmë me një staf të kualifikuar dhe të trajnuar periodikisht sipas praktikave më të avancuara bashkëkohore

Proçesi i Servisit

Mënyra më e shpejtë dhe më e thjeshtë për të marrë pajisjet tuaja elektronike të riparuara është si vijon

1Pajisje e Dëmtuar
2Dërgojeni tek ne
3Riparim
4Merreni të riparuar

Shërbime

Ne ofrojmë një gamë të gjërë sherbimesh në fushën e teknologjisë dhe informacionit. Ne riparojmë pajisje elektronike, Ofrojmë shërbim rrjeti apo proçesim të dhënash, servis celularësh dhe tableta apo pajisje video-lojra, si dhe shërbim host dhe web-design apo programime të ndryshme.

Ne vlerësojmë si shumë të rëndësishme të dhënat e kompanisë apo biznesit tuaj. Ne ofrojmë backup (kopje rezervë) & rikuperim të dhënash.
Më tepër
Ju nuk keni nevojë të blini një pajisje të re nëse ajo është bërë e plogët dhe nuk funksionon shpejt. Një upgrade CPU, RAM, HDD dhe gjithshka zgjidhet.
Më tepër
Jo të gjitha problemet mund të zgjidhen në një telefon celular të dëmtuar. Ne jemi këtu për të gjetur mundësinë më të mirë për ju.
Më tepër
Ne ju shërbejmë për riparimin e tabletave, iPhone, iPad, ndërrim ekranësh apo pjesë të dëmtuara dhe riprogramime, në çmime të arsyeshme.
Më tepër
Kompjuteri apo laptopi juaj është shumë i rëndësishëm për ju. Ne kujdesemi që ato të funksionojnë më së miri për ju.
Më tepër
Në kohët e sotme moderne, gjithshka është në rrjet. Ne ofrojme sherbime rrjeti të çfardo niveli, për biznes të madh apo biznes të vogël privat.
Më tepër
Klientë të Kënaqur
3720
Projekte të përfunduara
4170
Shërbime kompjuterike
2730
Shërbime Celularësh
1510

Çfarë thonë klientët tanë për ne.

Ja si na vlerësojnë klientët tanë:

Konsultime falas
Merrni keshilla dhe opinione nga profesionistët tanë.
Kontaktoni me ne
Rruga Teodor Keko 1052, Unazë e re, Astir, Tiranë
(+355) 364-478
info@panci-electronic.com
Orë pune
E Hënë - E Premte 10:00 - 18:00
E Shtunë, e Djelë Pushim
Panci Electrronic Service