Rruga Teodor Keko Nr 412, Tiranë
Na Pyesni: + 355 682 011 589

Shërbime

We are working hard to build a reputation of customer satisfaction through technical excellence and friendly staff
Më tepër
MAC Repair
We cover full computer brands service repair and upgrade, whatever OS they are Windows, MAC, Linux, Sun, etc.
Më tepër
Phone Service
We provide full service for Mobile phones, Smart phones, iPhones, Android phones, Service, Unlock, Programming, etc.
Më tepër
Tablet service
We make service for tablet devices, iPhones, iPads, and all other brands of tablet devices, hardware and software service.
Më tepër
Computer service
We provide hardware service for Computers, Laptop, and other electronic devices, Hardware & Software Service.
Më tepër
Network Solution
Full Network Solution, Programming, Coding, Web pages, Server solution, Hosting solution, Cloud Service, everything you need.
Më tepër
Power supply
Electronic service for industrial equipment, power supply service. Electronic solution for for AC & DC power modules.
Më tepër
Biomedical Service
Wide range equipment of Biomedical service. Service and calibration of electronic medical equipment.
Më tepër
Electronic diagnostic
We use latest technologies diagnostic equipment and qualified engineers. We pursue technology & Science development.
Më tepër
Service electronic
We CPU analyzing and upgrade. Sometimes upgrade process is worthy more than you buy a new device. We can find the best solution.
Më tepër
Cloud service
We may help you to get your equipment all together. We offer cloud service, which means you can control all your electronics by remote.
Më tepër
Electronic Service
We bring back to service, your faulty devices. You don't need to buy new one. We provide a worthwhile electronic service.
Më tepër

Nuk po gjeni atë që ju intereson?

Na tregoni për çfarë jeni të interesuar dhe ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë për ju.

ose na telefononi në: (+355) 682-011-589